Onze cases .

In de afgelopen periode hebben wij met trots samen gewerkt met vooruitstrevende en ambitieuze bedrijven. Voor hen hebben we een scala aan opdrachten mogen uitvoeren. Hieronder vind je meer informatie over een aantal van deze opdrachten én de impact die dit heeft gemaakt.

Benieuwd naar onze toegevoegde waarde en kwaliteit? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Velda logo

Transport Management Systeem (TMS)

Ace Green heeft ervoor gezorgd dat de klantenservice medewerkers en koeriers van Velda Transport efficiënter werken door middel van maatwerk software. Velda straalt meer professionaliteit uit en kan door middel van de applicaties beter communiceren met de klant, wat de klanttevredenheid weer verhoogt.

Velda showcase
People working on laptops

Two It app

Two It is ontstaan toen een van de oprichters op verschillende zaterdagavonden niets te doen had, maar wel de behoefte voelde om iets leuks te doen. Hij wist zeker dat meerdere mensen in zijn omgeving tegen hetzelfde probleem aanliepen en zo kwam hij op het idee van Two It. De oprichters wilden een platform bouwen waar mensen hun passies en interesses kunnen delen, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten.

Two It showcase swipe
People working on laptops

IT-Marktanalyse tool

CIMSOLUTIONS had behoefte aan een op maat gemaakte analyse tool. We hebben een tool ontwikkeld welke processen automatiseert en informatiebronnen samenvoegt. Het resultaat? Sneller inspelen op de ontwikkelingen in de IT-arbeidsmarkt en de wensen van hun klant.

CIMSOLUTIONS showcase
People working on laptops

Integraal Klantbeeld Medewerker

Vóór ingebruikname van IKM moesten de klantcontactmedewerkers in veel verschillende registers en systemen op zoek naar informatie over de klant aan de telefoon. IKM, Integraal Klantbeeld Medewerker, is bedoeld om de informatievoorziening voor de eerstelijns klantcontactcentrum medewerkers van de overheid te bundelen, versnellen en verbeteren.

IKM showcase

Voor wie wij werken

Klaar om jullie volle potentie te benutten?

Neem contact op voor vrijblijvend advies en wij helpen je graag verder.