Two It logo

Two It B.V.

Two It app

Two It is een online platform waar mensen met dezelfde passies en interesses elkaar kunnen ontmoeten en via waar evenementen worden georganiseerd.

Two It showcase swipeTwo It showcase event detailsTwo It showcase chat

Vraagstuk

Online platform om mensen met elkaar te verbinden

Two It is ontstaan toen een van de oprichters op verschillende zaterdagavonden niets te doen had, maar wel de behoefte voelde om iets leuks te doen. Hij wist zeker dat meerdere mensen in zijn omgeving tegen hetzelfde probleem aanliepen en zo kwam hij op het idee van Two It. De oprichters wilden een platform bouwen waar mensen hun passies en interesses kunnen delen, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten.

Resultaat

Two It app

Het online plaftorm moest makkelijk in gebruik en toegangelijk zijn voor de gebuikers en zo kwamen we uit bij een een app voor Android en iOS. Wij hebben een app gebouwd waar gebruikers evenementen kunnen aanmaken om zo mensen te ontmoeten met dezelfde passies en interesses. Gebruikers kunnen elkaar en evenementen vinden via de swipe functie. Daarnaast kunnen ze elkaars profielen bekijken en met elkaar chatten. De app is future-proof gemaakt, zodat het duizenden gebruikers aan kan. Hier zijn de technieken zoals microservices, Docker en Kubernetes voor gebruikt.

Meer weten?Lees meer over onze werkwijze.