Diensten

Onderhoud en Beheer.

Investeren in software bestaat grofweg uit twee onderdelen: het bouwen van software en het onderhouden ervan. Het onderhouden en uitvoeren van updates zijn van belang om de software veilig te houden en in de toekomst goed te laten functioneren.

Als jouw partner in tech houden we je software, applicaties en koppelingen veilig en up-to-date. Hiermee willen we je ontzorgen waar het kan en denken we graag mee over verdere optimalisaties. Heb je de huidige software bij ons laten ontwikkelen? Dan is het bijkomend voordeel dat we de software en geschreven code door en door kennen en nog sneller kunnen schakelen.

We monitoren onze servers en systemen 24/7. Hierdoor kunnen we je als klant snel adviseren over updates en eventuele kwetsbaarheden.

SLA

Service Level Agreement (SLA)

Een Service Level Agreement (SLA) is een contract tussen een IT-leverancier en een klant. Deze wordt vaak afgesloten bij het verstrekken van IT-diensten, zoals cloudopslag, software, hosting of infrastructuur.

Een Service Level Agreement bevat in gekwantificeerde en meetbare termen de normen voor de dienstverlening. Denk aan beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit. Concreet voorbeeld: de beschikbaarheidsgarantie van de software is 99,8%.

SLA’s zijn maatwerk. Ze zijn toegespitst op de overeenkomst, de aard van de dienstverlening en de betrokken partijen. De inhoud van een SLA moet voldoen aan de eisen en wensen van de afnemer. Uiteraard rekening houdend met de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Door een SLA op te stellen kunnen we door middel van duidelijke afspraken en verwachtingen jou maximaal ontzorgen. Het gaat hier dan bijvoorbeeld om service, support, onderhoud en updates, maar ook om zaken als hosting en een security scan.

Als techpartner regelen we alles

24/7

Service & Support

Bij vragen staat ons team voor je klaar met antwoorden en oplossingen.

Hosting

We hebben schaalbare servers die jouw software veilig en snel hosten.

Security

We speuren continue naar risico’s en kwetsbaarheden en lossen dit op.

Klaar om jullie volle potentie te benutten?

Neem contact op voor vrijblijvend advies en wij helpen je graag verder.