ACE methode.

Om jouw doelstellingen te kunnen behalen moet er voldoende structuur zijn, maar het ontwikkelproces moet ook flexibel genoeg zijn. Elk project is namelijk uniek, ook die van jou. Onze werkwijze is daarom uit ervaring op maat gemaakt om software te leveren die aansluit op jouw wensen. Deze vaste werkwijze is flexibel genoeg om al jouw doelstellingen te behalen, maar geeft ons daarnaast voldoende structuur bij het ontwikkelen van jouw product. De levenscyclus van softwareontwikkeling bij Ace Green omvat vier fases, waarvan drie repetitief:

De drie repetitieve fases worden bij ons ‘’sprints’’ genoemd. In iedere sprint levert ons team werkende software op. Een sprint duurt ongeveer twee tot vier weken. Aan het einde van iedere sprint bespreken we de status en krijg je het tussenproduct te zien. Op het tussenproduct kan feedback gegeven worden en dit wordt als feedback meegenomen in de volgende sprint. Zo heeft je bedrijf een beter inzicht in de voortgang van het project. Tevens is de kans groter dat we met elkaar op één lijn zitten en een sterker eindresultaat kunnen realiseren.

Discovery

Bekijk strategie en ontwerp

De discovery fase in softwareontwikkeling klinkt als een mysterie voor de meeste mensen en zelfs voor sommige bedrijfseigenaren. Het klinkt misschien diepgaand en complex, maar in werkelijkheid gaat het om bekende bedrijfsprocessen. Het ontdekkingsproces van softwareprojecten is een eerste en belangrijkste fase in de ontwikkeling van softwareproducten op maat. De discovery fase van een project is essentieel, want het stelt je in staat om precies te krijgen wat je wilt en wat je bedrijf nodig heeft. Een discovery fase is een onderzoeks- en planningsproces voordat het project begint. De belanghebbenden bespreken hierin de hoofddoelen, omvang, deadlines en verwachtingen van het project. Op basis hiervan maken we een stappenplan voor de ontwikkeling van de software inclusief de technologieën die gebruikt gaan worden. Het is een bewezen manier om risico's te verminderen, kosten in te schatten en te verlagen en een betrouwbare roadmap te creëren om geweldige resultaten te behalen. Hierom is de dienst “Strategie en Ontwerp” een onderdeel van onze werkwijze.

Bekijk strategie en ontwerp

Klaar om jullie volle potentie te benutten?

Neem contact op voor vrijblijvend advies en wij helpen je graag verder.