Diensten

Strategie en Ontwerp.

Goede software is van onschatbare waarde voor jouw bedrijf. Bij Ace Green leggen we de lat hoog en staan we voor het leveren van hoogwaardige software.

Hoe kunnen we dit aan onze klanten bieden, op tijd en binnen het gewenste budget? Door tijd te investeren in strategie en ontwerp voordat we starten met het bouwen van software. Wij zijn overtuigd dat communicatie en openheid de sleutel zijn tot het gewenste resultaat. Daarom starten we binnen onze Ace Methode met deze stap.

Strategie en ontwerp is van vitaal belang voor bedrijven die hun project op tijd en binnen een budget willen afronden. Het onderschatten van deze stap verandert de kostenbesparingen juist in een extra kostenplaatje.

The big WHY

’De ‘’WAAROM’’ vraag vormt altijd de kern van elk bedrijf, idee of project. Dit vormt de basis voor onze dienst ‘’Strategie en Ontwerp’’. Uit onze ervaring blijkt dat er 5 belangrijke redenen zijn om deze fase uit te voeren:

  • In kaart brengen van de bedrijfsdoelstellingen, behoeften en visie;
  • De gewenste softwarearchitectuur;
  • Het beperken van de ontwikkelingskosten;
  • De identificatie en eliminatie van mogelijke risico’s;
  • Het opmaken van een duidelijke roadmap.

Onze business analist zal in een aantal interactieve sessies alle eisen en wensen van de te ontwikkelen software uitpluizen. Alles komt aan bod en door deze informatie te verzamelen en te analyseren, kunnen we de doelstellingen vertalen naar een softwareproduct die perfect afgestemd is op wat je nodig hebt. Gemiddeld hebben we hiervoor van drie tot vijf sessies van een dagdeel nodig.

Wat kan je verwachten?

Design

Klikbare prototypes en designs

Tijd- en kostenschatting

Tijd- en kostenschatting

Software specificaties

Software specificaties

Technische stack en software-architectuur

Technische stack en
software-architectuur

Klaar om jullie volle potentie te benutten?

Neem contact op voor vrijblijvend advies en wij helpen je graag verder.