Velda logo

Velda Transport

Transport Management Systeem

Velda Transport is een transport en koerier bedrijf dat zorgt voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. De specialiteit van Velda Transport is met name het leveren van verschillende zendingen verspreid over het hele land. Daarnaast kun je ook een spoedkoerier inschakelen voor onder andere een spoedtransport.

Velda showcase

Vraagstuk

Een systeem om effiënter te werken

Velda Transport vindt communicatie belangrijk en staat daarom altijd in nauw contact met de klant over de status van de desbetreffende transporten. Dit werd gedaan via mail en Whatsapp, echter was dit een tijdrovend en inefficiënt proces. Velda Transport vroeg ons om een applicatie te ontwikkelen om deze communicatielijn te optimaliseren en automatiseren.

Oplossing

Transport Management Systeem

Na een intensieve discoveryfase hadden wij de benodigde requirements verzameld voor het te ontwikkelen systeem. Er is een webapplicatie en mobiele app ontwikkeld met onder ander de volgende belangrijke functies:

  • Webportaal voor klanten om zending aan te vragen;
  • Dashboard om zendingen beheren;
  • Track & trace systeem;
  • Routeplanner;
  • Mobiele app voor koeriers met routes en om zendingen af te leveren.

Resultaat

Door middel van deze applicaties heeft Ace Green ervoor gezorgd dat de klantenservice medewerkers en koeriers van Velda Transport efficiënter werken. Velda straalt meer professionaliteit uit en kan door middel van de applicaties beter communiceren met de klant, wat de klanttevredenheid weer verhoogt.

Meer weten?Lees meer over onze werkwijze.